Ett liv utan  skadlig  stress.  


Det låter nästan för bra för att vara sant, men är helt möjligt att åstadkomma.
 Varför gör vi då inte så från början när vi egentligen vet vad vi längtar efter? 
 Jo det beror på att vi till väldigt stor del styrs av undermedvetna präglingar och programmeringar i stället för egna aktiva och medvetna val. Präglats har vi gjort sedan barnsben på olika sätt och blivit programmerade med olika "sanningar". Präglingar som inte  låter oss utvecklas till den bästa versionen av oss själva, utan gör oss rädda, stressade och fullt upptagna att passa in i .....   ja vad då egentligen? 

Känner du igen dig? 

När du däremot har kontakt med ditt äkta jag är det lätt att fatta beslut som är rätt för just dig och din sanning.

Ransta Livskraft 10 - veckors program till ett bättre liv genom minskad stress finns för dig som på allvar vill ta tag i din livssituation gällande skadlig stress och är villig att göra de förändringar som är nödvändiga för att nå bestående resultat.
Programmet är djupgående, känslobaserat och kräver att du kliver rejält utanför din komfortzon för att kunna ta till dig innehållet.

Du är också nyfiken, öppen för förändring. Du är coachbar, redo att investera i dig själv, tid, energi, fokus och pengar samt du inser att du är 100% ansvarig för din egen utveckling.
Att bli inifrånstyrd och själv ha makt över ditt liv och din utveckling är en härlig befriande känsla som inte kan räknas i pengar. Det är fullt möjligt att skapa det liv du vill ha men sanningen är att det händer inte av sig själv, du behöver ta kommandot.
 
Under programmets gång kommer du att få bättre förståelse för vad som orsakat din nuvarande situation och i och med det kunna ta tag i och åtgärda det som inte gynnar och gagnar dig.  

Introduktion

Programmet startar med en kartläggning av ditt nuläge. Därefter bestämmer vi hur och när programmet startar och tar fram en specificerad målsättning med programmet. Den ligger till grund för det fortsatta arbetet. 
 

Programmets utformning

Ett nära samarbete mellan dig och mig med regelbundna möten är grunden för att du ska nå ditt mål.
Du varvar hemuppgifter som redovisas regelbundet med coachmöten och behandling för minskad stress (Reiki)  i 2-veckorsavsnitt med olika fokus.

Känns det här intressant?
 Välkommen med din intresseanmälan.
Formulär för intresseanmälan finner du längst ner på  sidan.
Intresseanmälan är ej bindande.

Omdömen


Gunilla Henriksson 

VD / QI-Nilla
Owe är fantastisk på att coacha

Han är totalt närvarande,
fokuserad, ser, känner precis vad som sker och är tydlig och rak och gör definitivt att jag hela tiden tar steg framåt mot mitt mål.
Kan verkligen rekommendera att bli coachad av Owe!   

Eva Edin 
Ransta

Owes lite provocerande frågor och uppmaningar för att få mig att tänka efter, vilket krävde lite anpassning eller rättare sagt att jag behövde vänja mig

att tala för och om mig själv. Hemuppgifterna hjälpte också till att tänka över min livssituation
Det är en bra kombination att varva coaching och Reiki eftersom det fick mig att komma in i ett lugn och lättare kunna planera hemuppgifterna.