Coaching.  Äkta möten med dig själv

Vill du hitta den väg som är rätt för just Dig?
Vill du växa som människa och få tag i din drivkraft och innersta längtan?
Ransta Livskraft coaching med grund i Human Awareness metod kan vara precis det du söker efter men inte riktigt kan sätta fingret på. Du kanske känner att något i ditt liv behöver förändras men du sitter liksom fast i gamla vanor.

Genom coaching kan du uppnå varaktig förändring!
En förändring och utveckling som gör att du kommer att kunna leva mer som dig själv istället för att omedvetet spela olika roller. Det blir svårt för att inte säga omöjligt att stanna kvar i din komfortabla trygga zon, (som egentligen håller dig tillbaka) när du får kontakt med din drivkraft och innersta längtan.

Skrämmande, triggande eller spännande? Kanske alla?

Vem är du?

Jag vänder mig till dig som:

Är öppen för förändringar, förstår att du ansvarar för ditt eget liv till 100% och längtar efter att växa och utvecklas som människa
Du har erfarenhet av personlig utveckling
Du är coachbar och öppen för återkoppling
Du vill vara helt ärlig mot dig själv och är redo att kliva ur din komfortzon för att kunna styra ur dina gamla hjulspår, även om det kan kännas jobbigt och obekvämt
Du är beredd att satsa tid, energi och pengar på din personliga utveckling
Du inser att gamla kunskaper och sanningar behöver prövas och ibland omvärderas, alltså att ta till dig ny kunskap och lära om


Vad är coaching?

Coaching är en kraftfull och effektiv metod att frigöra din fulla potential och självkännedom, vilket ger dig fler valmöjligheter och perspektiv. Coachingprocessen bygger på respekt för varje människas visdom och förmåga att hitta sina lösningar. Du bär alltså redan på dina lösningar, det är min fulla övertygelse.

Min coaching med grund i Human Awareness metod är djupgående och känslobaserad och så kallad "Present moment coaching" vilket betyder att vi jobbar med det som är aktuellt och uppe på ytan just nu.

Vi arbetar med och tar hänsyn till alla delar av dig såsom känslor, din fysiska kropp, vitalitet, intuition och ditt intellekt.

Vi tar fram ett program som blir helt och hållet anpassat för dig och din situation, vilket betyder att tiden för vårt samarbete kan variera. Vanligtvis brukar ett program pågå 3-6 månader, men ett program som pågår upp till ett år är inte ovanligt. Under den tiden har vi ett antal möten virtuellt eller personligt möte, båda fungerar lika bra.

Vi tar fram en målsättning med coachingen innan programmet börjar genom en kartläggning av din nuvarande situation. Därefter gör vi en målsättning genom förberedande frågor och samtal. Den ligger sedan till grund för coachingprocessen.

Några exempel på målsättningar:

 • Jag vill minska min stressnivå
 • Jag vill känna mer glädje, lust och energi i livet
 • Jag vill skapa djupare och mer äkta relationer
 • Jag vill ta hand om min hälsa på bästa sätt
 • Jag vill förbättra min självkännedom och självinsikt för att förstå andra bättre
  Jag vill bli en bättre ledare för andra människor
  Jag vill lära mig att säga nej till det som inte är bra för mig

  Då coachingprogrammet blir helt anpassat för just dina behov är det inte möjligt att tillämpa en fast prislista

  Verkar det här intressant?
  Har du frågor?

  Då är du varmt välkommen att ta det första stora steget i din fortsatta utveckling genom att trycka på knappen nedan för en första kontakt.


  Jag har tystnadsplikt och följer ICF:s (International coaching federation) etiska riktlinjer 

Vill du ha mer information om coaching och Human awareness metodik klicka på knappen nedan